Telling stories for a living

Barack Obama Is President!

En blij dat ik ben! Ik heb net een uur naar TV zitten kijken en al mijn CNN Breaking News mailtjes zitten opkuisen. Barack Obama is de 44ste president van de Verenigde Staten van Amerika, een goede zaak voor de VSA zelf, maar ook voor de rest van de wereld. 
Jep. Mijn dag is heel goed begonnen.

5 Comments

 1. preve

  Zeker dat hij “de oplossing” is? Niet dat den anderen beter is, maar hij is de betere keuze van de 2 🙂

 2. Unexpected

  Jep hij is “de oplossing”. Zal geen mirakels kunnen doen, maar zijn ingesteldheid is de juiste en dat is veel waard.

 3. preve

  Dunnow. Ik heb het gevoel dat ze aan de overkant van de plas eens iets nodig hebben dat ze allemaal terug op dezelfde lijn zou leggen. Maar dat zal niet gebeuren. Soms denk ik dat dat land toch een beetje naar de duivel is. (6)
  preves laatste blog post..Games die klaar staan

 4. Unexpected

  Bwa als je ziet dat er staten die in 40 jaar nooit democratisch gestemd hebben, dat nu wel doen, dan moet je toch erkennen dat ze “het licht” beginnen te zien?

 5. preve

  Ai ai ai .. de ami’s die het licht zien. Now that scares the hell out of me 🙂
  Maar laten we eerlijk zijn, ik geef hem het voordeel van de twijfel. Ik ben eigenlijk wel eens benieuwd wat diene mens en zijn entourage in petto hebben. De dag dat het een indiaan is die president wordt, dan pas is het een “native american” die het zal doen. Maar zover zijn ze helemaal nog niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑