Telling stories for a living

Quidam – Cirque du Soleil

Vorig jaar ben ik naar Varekai gaan kijken, een schitterende show van Cirque du Soleil. Dit jaar zijn ze terug in het land – in het Brusselse deze keer – met een andere overbekende opvoering: Quidam. Ik kreeg daarnet reclame in mijn digitale brievenbus, inclusief 20% korting op tickets van 2de en 3de categorie (tof aanbod, maar als ik naar zo iets ga kijken wil ik categorie 1…) en onmiddellijk begon het te kriebelen om op de “bestel nu” knop te duwen…
Maar ik het het niet gedaan. Ik ben er nog niet uit of jaarlijks niet teveel van het goede zou zijn, kwestie van het niet beu te worden en ook wel een kwestie van veel centjes want een ticketje van eerste categorie moet 74€ kosten (en doe daar dan nog wat parking en drank bij en je zit al snel aan 85€ per persoon)! Niet weinig in een periode waarin de levensduurte serieus de hoogte in gaat denk ik dan. 
Quidam… nog wat laten berusten om te zien of ik er echt naartoe wil of dat ik een jaartje ga skippen. In ieder geval: ze treden op van 30 oktober tot en met 7 december en als je er nog nooit een voorstelling van gezien hebt, zou ik zeker en vast gaan kijken! En haast u, want in de weekends is er al meer dan de helft volboekt!

3 Comments

 1. p.

  In ieder geval hebben ze vandaag de tent opgezet. Dus dat zit al goed. /-)

 2. evita

  Hmm, nog nooit naar gaan kijken. Wel geïnteresseerd. Maar kvind het precies wat te veel geld :s
  evitas laatste blog post..Voordromen voor CJP

 3. G

  prachtige show, net zoals alegria…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑