Telling stories for a living

Quidam – Cirque du Soleil #2

Allé vooruit, ik ben dan toch gezwicht voor de marketing campagne van Cirque du Soleil (gisteren zat er nog een kaartje in de bus om me te herinneren aan hun nieuwe show, in navolging van het mailtje dat ze me begin deze week gestuurd hebben) en ga in november naar Quidam kijken.
Ik ben eens benieuwd of het net zo goed als Varekai zal zijn (nog beter?). Ik zal het u weten te zeggen dus. U gaat toch ook?

1 Comment

  1. vince

    Ben vorig jaar samen met mijn moeder gaan kijken naar Varekai. Nu om eerlijk te zijn zag ik dat in het begin totaal niet zitten, ik d8 van “Circus bah, zal weer iets saai zijn”. Ben ik even op mijn mening moeten terugkomen. Als ik de kans (en het geld) had voor nu terug te gaan zou ik het zeker doen. Ik heb mij na afloop van Varekai ook de DVD aangeschaft, hoewel het live nog net iets spectaculairder is.
    Ben benieuwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑