Telling stories for a living

Pijn #2

Het is al veel beter ten opzichte van gisteren, nog niet volledig in orde maar toch in de goede richting. Straffe toeren en ik vraag me nog altijd af hoe ik die rugklachten heb opgelopen vorige maandag. En vooral, hopen dat ze niet meer terugkomen – iets wat met rugklachten al wel eens durft te gebeuren. 
Swat. Positief denken hé.

2 Comments

  1. Linn

    Vreemd als je verder nog nooit last gehad hebt. Ik hoop mee dat het rap weg is en niet meer terugkomt.
    Zelf heb ik een jaar of twee geleden ook zo eens iets voorgehad. Dat lag vooral aan een tegenwerkende spier, denk ik. Enkele dagen afgezien en daarna nooit meer van iets last gehad.

  2. Unexpected

    Ik hoop het ook Linn 🙂 ik denk dan maar… no pain no glory 😉 zal wel over gaan om hopelijk niet meer terug te komen en anders wordt dat doktertje bezoeken denk ik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑