Het weekend is gewoonweg voorbij gevlogen: vrijdag rustig aan gedaan, zaterdag al van ‘s morgens de baan op voor een trouwfeest. Het was 5u alvorens ik in bed lag. Zondag vaneigens uitgeslapen tot na de middag, dan een BBQ gedaan en daarna wat TV gekeken (wielrennen, CSI, voetbal) en daarmee was het weekend gepasseerd.
Vandaag is het de eerste werkdag van de week en het voelt aan alsof ik een weekend gemist heb! Straffe toeren allemaal. En wat heb ik zoal gedaan die eerste werkdag: SAN, SAN en nog is SAN. Ik ben er nog niet zo mee vertrouwd en daarom ben ik bezig whitepapers te lezen, artikels, how-to’s, best-practise’s, trainingen zoeken,…
Allemaal zeer interessant, maar zo iets volledig nieuws is toch altijd “ne serieuzen boterham” hé? Maar laat dat nu net het interessante aspect zijn van een job in de IT: steeds nieuwe dingen mogen vastpakken, er u in vast bijten en knowledge verzamelen, want knowledge = power weet u wel?