Ik heb zonet de allereerste nieuwsbrief van Mobistar in verband met de nieuwe iPhone 3G van Apple mogen ontvangen. Op zich staat er niks nieuws in, buiten het feit dat ze ermee bezig zijn en hoe goed de nieuwe telefoon van Apple wel is. Zij die de site van Apple al gelezen hebben, gaan dus niks nieuws ontdekken.
Wel schrijven ze over film en muziek en internettoegang en downloaden en zo, wat we al wisten, maar ze spreken over “onbeperkt” van al dat lekkers. Zou dit betekenen dat Mobistar een “unlimited dataplan” in het leven zal roepen? Let’s hope so!
Hieronder een copy/paste van de desbetreffende mail, die links bevat naar deze site.

De iPhone in België, in exclusiviteit dankzij Mobistar.

Beste Unexpected,
Hierbij vind je de eerste iPhone newsletter.

De iPhone zal dankzij Mobistar heel binnenkort in België beschikbaar zijn..
De iPhone 3G, is gloednieuw… een uitzonderlijke telefoon gecombineerd met de functionaliteiten van een iPod en de meeste geavanceerde webbrowser, via het supersnelle 3G netwerk van Mobistar.

Stap binnen in de nieuwe wereld van de iPhone 3G.

» Surf overal op internet, gemakkelijk en snel. Het 3G netwerk van Mobistar garandeert u de grootste mobiele high speed data-dekking in België (EDGE, 3G, HSDPA).
» Downloaden en bekijken van videos of beluisteren van lievelingsmuziek. Er zijn geen limieten.
» Dankzij de geavanceerde GPS functionaliteiten wordt het uw nieuwe reisgenoot.
» Voortaan hebt u uw kantoor bij de hand met de push technologie die u een permanente toegang geeft tot e-mails, attachments, agenda en contacten.

De iPhone is dun en met zijn 133 gram een echt lichtgewicht. Het toestel is beschikbaar in zwart én wit.
Geen excuus meer, de wereld ligt nu echt in je handen.