Telling stories for a living

Vista & Multicore CPU's

De kans dat u in uw computer een multiple core CPU hebt zitten is zeer groot (dual-core, quad-core,…) en het zou dom zijn om daar niet optimaal gebruik van te maken. Als u over Vista beschikt, kan je via een paar muiskliks aangeven dat hij tijdens het opstarten van de computer meer dan één core mag gebruiken (standaard is dat dus ingesteld op één), waardoor je computer sneller zal opstarten en dus rapper klaar zal staan voor gebruik.
Simpel om aan te passen en een herstart later is het in voege. Verwacht geen wonderen, maar het scheelt toch een aantal seconden van de totale opstarttijd… en het kost u niks buiten een paar muiskliks.

4 Comments

 1. Inferis

  Iz hoax.

 2. Unexpected

  Zelf getest?

 3. Inferis

  Says internet.

 4. Unexpected

  Soms is zelf proberen en trusten what you see 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑