Telling stories for a living

Genoeg

Ik heb er effe genoeg van, van al de shit. Kan iedereen eens zijn taken op zich nemen en afhandelen zonder van kromme haas te gebaren en pas wakker te schieten als er geen enkele schuilplaats meer overblijft?
Ik probeer mijn job goed te doen, mijn beste beentje voor te zetten, af en toe met vallen en opstaan, maar ik leer daar wel iets uit. Fouten maken is menselijk. Is het dan abnormaal dat ik datzelfde verwacht van andere mensen? Neen toch dacht ik?
Ik weet wel dat het gras altijd groener is aan de overkant, en dan dat grotendeels komt omdat ze daar nog meer “shit” op het gras smijten, maar soms vraag ik me af of het aan de “overkant” toch niet aangenamer zou zijn…

1 Comment

  1. Serge van Ginderachter

    Het gras is misschien groener, maar de shit stinkt misschien meer. Dat zie je niet op de foto natuurlijk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑