Telling stories for a living

Het Weekend…

… was heel rap voorbij maar ook heel aangenaam. Zoals gezegd, zaterdag een beetje taken verricht en wat op de baan geweest. De plannen om naar de cinema te gaan, zijn mislukt, maar in de plaats heb ik naar de gratis DVD van Ben X gekeken. Aangenaam filmpje dat een serieus onderkend probleem (pesten!) aankaart. Het enige wat me niet duidelijk was, was Ben zijn internetvriendin (Scarlite). Heeft hij die nu echt gezien of niet? En wanneer wel en wanneer niet? En dat videogame waar Ben op speelt, zou dat een bestaand spel zijn dat ze aangepast hebben? Me wonders…
Anyway, zondag van het goede weer geprofiteerd en naar de zee geweest: Knokke rules. Lekker gegeten bij zeer warme temperaturen op de dijk. Lekkkkeerrr! Daarna wat rondgewandeld en een lekker ijsje gegeten, wat window-shopping gedaan en dan terug huiswaarts om moe maar voldaan nog wat TV te kijken. En dan was het weekend weer gepasseerd en is de werkweek ondertussen begonnen…

4 Comments

 1. Lentesneeuw

  Je had beter mijn lessen meegevolgd, wat betreft BenX :o) Scarlite heeft hij enkel gezien in de trein, dus dat was echt. Maar ze hebben niks gezegd tegen mekaar en Scarlite had het zelfs niet door dat híj BenX was. Daarna speelt ze enkel nog mee in zijn fantasie.
  Goeie film hé!
  Nog een prettige werkweek gewenst…

 2. Lentesneeuw

  ps: een geslaagde nieuwe lay-out! Top :o)

 3. Unexpected

  jaja maar ze was daarna toch terug in het videogame dacht ik, en die vraagt dan niet van tiens waar was je?
  en wat hebben die 2 pesters tegen haar gezegd in het station dan? *zucht* ingewikkeld e 🙂
  Thanks Lentesneeuw 🙂
  PS: over welke lessen gaat het hier?

 4. Lentesneeuw

  Tiens… was die daarná nog… euhm… en heeft ze die pesters dan gezien?? Hebben wij, de kijker, dat gezien dat die mekaar gezien hebben? :o)
  hehe… ‘t is gecompliceerd, da’s ‘t minste wat je kan zeggen. Maar het IS en blijft de max van een film om aan mijn vijfdes NEDERLANDS te tonen. Niet alleen owv de geweldige geluids- en beeltechnieken, ook en vooral om pestgedrag en autisme aan te kaarten.
  Nu hebde ewa gemist hé… een uurtje in mijn les komen zitten ;o)
  Tata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑