Telling stories for a living

Spaghetti

Vanavond eet ik de beste spaghetti van Vlaams-Brabant, zijnde de spaghetti die je bij “de Neion” krijgt. Ondertussen is dat een traditie geworden om elke week een spaghetti te gaan eten, vaneigens in combinatie met een fris wit wijntje of iets anders dat lekker is ;-).
En u kan niet geloven hoeveel “goesting” ik heb in zo een spaghetti… het water komt me in de mond als ik er nog maar aan denk! Dat gaat smaken straks… nog 2 uurtjes en dan is het lunch-time! EĆ©n grote spaghetti met extra saus coming up!

7 Comments

 1. Linn

  Hmm, nu heb ik ook goesting in spaghetti. Ik kan me de laaste keer dat ik spaghetti gegeten heb zelfs al niet meer herinneren.

 2. Unexpected

  Mjam en het was lekkere!

 3. Linn

  Wrijf het er nog maar eens in, ja. :p

 4. Unexpected

  Sorry šŸ™‚ laat het een gelegenheid zijn om er zelf ook eentje te eten?

 5. G

  kzou zeggen, brengt uw trouwe lezers is mee

 6. Unexpected

  Ik heb er al eens meegebracht he šŸ™‚ en die vonden het voor herhaling vatbaar!

 7. Junni

  Ge zou beter nog eens iets komen eten in de Timory :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑