Telling stories for a living

Firefox 3 Beta 4

De gasten van Mozilla hebben weer een nieuwe beta op ons losgelaten van Firefox 3 en naar wat ik lees op het net is deze een serieuze sprong voorwaarts! Enkele nieuwe features maken hun intrede en vanzelfsprekend zijn er een hoop “issues” opgelost sinds de vorige release. Straks eens installeren en zien wat dat zegt, want de browser is misschien wel de applicatie die ik het meest gebruik… en u?

3 Comments

 1. futtta

  beta4 is ongelofelijk snel, zeker in gmail en andere ajax-intensieve websites.
  op webkit.org (webkit is de engine in safari) staat een javascript testsuite die een groot aantal tests verschillende keren doorloopt. firefox2 kwam op 20000ms uit, net getest met beta4 en ik zat aan 3740.6ms.
  ik sta dan ook op het punt om ook op mijn werk-pc definitief te switchen naar ff3.

 2. futtta

  vergeten; de link naar de sunspider-testsuite is http://webkit.org/perf/sunspider-0.9/sunspider.html

 3. Unexpected

  ja inderdaad ik heb er ook mee gespeeld en ik merkte ook een ENORM verschil op in snelheid! alleen spijtig dat niet alle add-ons werken, zoals Foxmarks, die ik veelvuldig gebruik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑