Telling stories for a living

Goosync

Sinds ik mijn HTC Touch Cruise heb, heb ik ook al enkele tooltjes in gebruik genomen om het leven van een smartphone gebruiker nog aangenamer te maken. Een van die handigheidjes dat ik veelvuldig gebruik, is Goosync, een kleine applicatie die ervoor zorgt dat je kalender op je Windows Mobile volledig, in twee richtingen, syncroniseert met je Google Calendar account. Erg handig als je net zoals ik Google Calendar gebruikt voor al je afspraken.
Goosync is beschikbaar in twee versies: de gratis versie die je toelaat om één kalender te syncroniseren en de “premium” versie die net geen 20$ per jaar moet kosten en die je toelaat om meerdere kalenders te syncroniseren en daarnaast nog andere taken te verichten zoals contacten te sync’en,
Tot nu toe werk ik met de gratis versie, maar ik overweeg sterk om de betalende versie aan te schaffen daar ik verschillende Google Calendars gebruik om zowel mijn sociaal als professioneel leven in goede banen te leiden.

2 Comments

  1. p.

    Je zou eens een overzichtje moeten maken van de handige tooltjes waar je niet meer zonder kan. /-)
    Ondertussen twijfel ik nog wat verder of ik nu de Touch Cruise zou nemen of niet….

  2. Unexpected

    Ja inderdaad, maar als je de search op deze site gebruikt dan zal je er ook wel op komen ;). Tot nu toe is de Cruise een handigheid hoor… binnenkort pen ik er wat meer uitgebreid over ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑