Telling stories for a living

Microsoft Technet Plus

Ik las vandaag bij Franky dat zijn “subscription” op Technet Plus eindelijk is toegekomen en het toeval wil dat ik mij daar vorige week ook voor ingeschreven heb! Ik heb mijn abonnement spijtig genoeg nog niet gekregen, dus ik kan nog niet beginnen spelen met al dat leuks. Eerst en vooral ga ik Vista Business (of Ultimate maar ik geloof niet dat die er bij zit?) downloaden en op mijn VAIO installeren, want ik gebruik nu bijna een jaar die Home Premium editie die erbij zat en eerlijk gezegd maak ik geen gebruik van die extra’s zoals het Media Center. De “Shadow Copy” zou ik dan weer wel willen gebruiken, maar dat is niet beschikbaar op de Home Premium, alleen op de Business of de Ultimate versie. Zucht.
Ach ja, zoals Franky zei: 374€ alles in voor een jaar. Alle mogelijke software van Microsoft mét licentie. Experimenteren en VMWares installeren à volonté. Ideaal!

4 Comments

 1. FRaNKy

  Ik kan u garanderen dat Vista Ultimate er bij in zit 😉
  Perfect mijn tot nu toe “geleende en niet geactiveerde” install van nieuwe serial voorzien en ge-activate.

 2. Unexpected

  Haaa das goed nieuws :-). Ik heb zelfs een geactiveerde versie! Ah ja, die zat bij de VAIO :-).

 3. Johan

  hoeveel heb je moeten betalen voor het abonnement?
  Op de site van microsoft staat indd 370 maar moet hier ook nog btw op betaald worden?

 4. anony

  Het is 374 euro en hier komt nog BTW bij van 21,5% als men particulier is. Met wordt in NL belast met een BTW van Ierland dat nu 21,5% is. Heb je een bedrijf, dan is het gemakkelijker als je bij de bestelling je BTW (VAT) nummer opgeeft. Dan wordt de BTW verlegd en wordt deze op 0% gezet.
  Nog een tip: Kijk of iemand nog een kortings code beschikbaar heeft. Scheelde mij 25% op de 374 Euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑