Iemand The Lost Room gezien op Prime TV eind december? Ik ook niet, maar ik heb het opgenomen en gisteren naar de eerste aflevering van deze driedelige miniserie. In het kort is het een scifi verhaal over een verlaten motelkamer ergens langs Route 66 die alleen bereikt kan worden via een speciale sleutel. Als je de sleutel in gelijk welke deur steekt en het slot omdraait, kom je in de kamer terecht.
Voor een meer gedetaileerde uitleg ga je best hier eens kijken, want het is te veel van het goede om het hier neer te pennen. Een enkele aflevering duurt bijna twee uur en er zijn dus maar drie afleveringen. Gisteren heb ik dus naar de eerste gekeken en het viel wel goed mee om eerlijk te zijn. Straks ga ik naar de tweede kijken denk ik, want natuurlijk ben ik benieuwd hoe het verder gaat.
Ik hoop alleen maar dat ze er een einde aan breien, dat ik dus niet opeens naar een open einde zit te staren terwijl ik nu weet dat er geen vervolg bestaat. In ieder geval, aanrader (tot nu toe) dus ga eens op zoek in de correcte kanalen zou ik zo zeggen.