Telling stories for a living

Werkweek

Het zit er weer op. Vandaag ben ik de laatste loodjes aan het leggen en dan kan het weekend beginnen. Gisteren was het na het werk nog nieuwejaars receptie en daarna nog een klein feestje met een deel collega’s in ons stamcafé. De sfeer zat er goed in, er heerste ambiance, er is gestript geweest, drank heeft rijkelijk gevloeid (vandaar dat strippen denk ik), kortom het was dik in orde. Ik was DJ van dienst en samen met de VAIO en Traktor hebben we er een dikke lap op gegeven. Het was goed en voor herhaling vatbaar. En ik lag om half één in mijn bed, wat dus zeer schappelijk is want ik moest vandaag komen werken :-).

1 Comment

  1. G

    en ne full monty gedaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑