De gasten van Wired hebben een artikel geschreven waarin ze het ontstaan van Apple’s iPhone uit de doeken doen, met alles erop er eraan. Hoe Jobs bij ISP’s is langsgegaan en hoe Apple engineers onder andere namen zichzelf aanmeldden als ze bij leveranciers langs gingen om maar geen geheimen prijs te geven. En hoe er binnen Apple maximum 30 mensen de iPhone al gezien hadden voor dat hij aan het grote publiek is voorgesteld. Of hoe de hardware engineers apart werkten van de software engineers en hoe de hardware gasten op hardware met “fake” software moesten testen en de software dudes op blackbox’ werkten waardoor ze het ontwerp zelf dus niet konden zien.
Ik lees dat dus graag hé zo een artikels, ik kan er niet aan doen :-). Het big brother effect zeker? Er is ook een samenvatting van het ganse artikel hier te lees.