Telling stories for a living

Wake-Up Light III

Jaja. Ook vandaag heeft de Wake-Up Light mij goed uit bed gezet. Wederom heb ik maar vier uurtjes slaap genoten, een situatie waar ik normaliter  spontaan door wil blijven liggen als de wekker afloopt. Toen ik deze morgend gewekt werd door het gezang van vogels, had ik echter niet die neiging (ik vermoed dat die lichttherapie die op dat moment al een uur op mij aan het inwerken is daar voor iets tussen zit) om te blijven liggen, integendeel ik kon verrassend goed opstaan.
Dag twee van het Wake-Up Light experiment is goed verlopen.
PS: ik zou wel willen verduidelijken dat deze wekker géén tekort aan slaap kan goedmaken! Philips schrijft dit ook duidelijk in zijn handleiding. De reden dat ik er toch uit geraak, is volgens mij meer een gevolg van het feit dat ik niet veel slaap nodig heb en de voorbije twee weken zodanig veel heb kunnen uitslapen dat mijn lichaam volledig uitgerust is.

2 Comments

  1. J.

    Lijkt me een leuk toestel. Ik heb nu de neiging m’n radio een kwartier te vroeg te zetten, om toch maar langzaam wakker te kunnen worden. Waarna ik soms te lang naar de muziek blijf luisteren. Of de radio som s niet hoor.
    Maar zit er een soort noodsignaal op dat je na verloop van tijd zonder reactie toch the hard way wakker maakt?

  2. Unexpected

    Nope zo een noodsignaal zit er niet op, maar je kan het normale signaal MEER dan luid genoeg zetten hoor ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑