Telling stories for a living

Voodoo

Wie kent deze nog? 4 GPU’s en 128SDR (jaja, DDR was toen onbetaalbaar!) geheugen! Nostalgie alom!

Ergens in de jaren ’90 had ik hiervoor vermoedelijk een nier afgestaan. Vanzelfsprekend heb ik de Voodoo 1, de Voodoo 2 (in SLI), de Voodoo 3 en de Voodoo 5 allemaal in mijn bezit gehad (of heb ik nog steeds) door de jaren (en pc’s) heen. Dat waren nog eens tijden! En plezant dat dat was om die gasten met hun nVidia Riva videokaarten in het zand te doen bijten ;-).

Voodoo 5 6000

2 Comments

  1. FRaNKy

    Errmmm.. De VooDoo1 had toch geen SLI ? Dat is vanaf de VooDoo2 gekomen… (kijkt naar zijn VooDoo1 in de “hardware” curverdoos en ontdekt geen SLI aansluiting bovenaan de kaart)

  2. Unexpected

    U hebt volledig gelijk! Bij deze heb ik dat rechtgezet… mijn geheugen laat me ZWAAR in de steek tegenwoordig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑