Telling stories for a living

SP1 Op Komst!

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het ook officieel:
For Windows Vista SP1, the RC1 release brings no major changes, but does include a number of feedback-related enhancements. For example, SP1 RC1 requires far less free disk space during installation, and provides more guidance about the update earlier in the installation process. Microsoft is shipping SP1 RC1 to testers today, and to MSDN and TechNet subscribers on Thursday. Next week, the company will make the release available to the public via a Web download or, optionally, Windows Update.
Gekopieerd vanop de blog van Paul, een medewerker van Windows IT Pro. Op zijn site kan je alle nieuwtjes rond Windows, Office, Server 2008, … lezen en is dus ten zeerste aan te raden voor de computeraars onder jullie.

2 Comments

  1. FRaNKy

    Alles dat ervoor zorgt dat het iets vlotter gaat op mijn Centrino 1,5ghz is welkom. Ik heb die extra speed-tweaks hotfixes niet geinstalleerd, deels uit tamheid uiteraard, dus “we zullen zien”. Mijn Technet eens checken een dezer maw 😉

  2. Unexpected

    Ha ik heb die wel geinstalleerd en vond dat toch wel de moeite waard…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑