Telling stories for a living

Windows Live Messenger 9.0 Beta

Ergens vorige week kreeg ik via MS Connect een uitnodiging om deel te nemen aan het beta programma voor de nieuwe versie van Windows Live Messenger, namelijk versie 9.0. Daar ik toch wel veelvuldig gebruik maak van dit IM-programma, vond ik het wel interessant om mij in te schrijven.
Vandaag heb ik bevestiging gekregen dat ik ingeschreven ben, en heb ik toegang gekregen tot de installatie bestanden. Uiterlijk ziet de client er hipper uit, al is alles in grote lijnen gelijk gebleven. Kwa features vind ik het vooral leuk om de geluiden van de gebeurtenissen te customizen per gebruiker, zodat je aan de hand van het geluid direct weet wie iets zegt, zonder naar je PC te moeten  lopen. Ook het gebruik van animated gif’s als display picture is mogelijk en zal volgens mij veel gebruikt worden. En voor wie regelmatig URL’s in zijn nickname gebruikt, zal blij zijn om te horen dat die URL’s vanaf nu “hot” zijn, met andere woorden, je kan erop klikken. En natuurlijk is er in de backend ook veel veranderd om de sign-in tijd te versnellen en alles vlotter te laten verlopen.
Ik ben eens benieuwd hoe mijn ervaring gaat verlopen en zoals gewoonlijk hou jullie op de hoogte.

2 Comments

  1. johan

    bedankt heel erg!!!!!!!!

  2. Unexpected

    Graag gedaan Johan :-). Tot nu toe zijn de ervaring super en gaat alles goed met deze beta versie, geen noemenswaardige problemen eigenlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑