Telling stories for a living

Opgeruimd

… staat netjes! Vandaag heb ik (eindelijk) mijn bureau eens onder handen genomen en orde op zaken gesteld. Je moet weten dat mijn bureau zowel mijn werkplek als mijn speelruimte is, dus het staat er niet alleen vol met computers en alles wat daarbij hoort, maar ook met andere zaken zoals een PSP, automagazines, foto materiaal, gadgets die ik gekocht of gekregen heb, … kortom een verzameling leuks die snel kan evolueren tot een grote hoop wanorde.
Na een dagje doorwerken is er terug orde op zaken gesteld en zie ik terug het bos door de bomen heen. Alle onnodige bekabeling is van het bureau verdwenen richting schuiven wat ook impliceert dat er deftig gekuisd is op en rond de computer, de paperassen zijn netjes op stapels gelegd (soort bij soort en prioriteit bij prioriteit), alle gadgets en weet ik veel wat nog allemaal is verdwenen in schoendozen (ik wist dat ik die moest bijhouden en dat ze op een goede dag zwaar van pas zouden komen), kortom het bureau is terug een bureau.
Ik ben nu ook niet echt naïef en ben me compleet bewust van het feit dat ik binnen drie maanden hetzelfde ritueel zal mogen herhalen. Ik werk hier namelijk wel degelijk en dat brengt met zich mee dat ik schuiven opentrek, papieren afdruk en rond laat slingeren, boeken open gooi om iets op te zoeken, … en daar hoort rommel maken dus zeker en vast bij (althans, in mijn geval).

2 Comments

  1. V-Nijntje

    héhé … ik ken dat van ergens … ik heb daarbij nog het probleem dat ik nooit genoeg opslagruimte/mogelijkheden heb, dan koop ik bij (IKEA omdat ik te lui ben om ergens anders te gaan kijken) waardoor er lege opslagruimte bestaat, waardoor ik nog meer dingen ga kopen om die te vullen… vicieuze cirkel.
    Trouwens met 2 laptops (binnenkort drie), één desktop (binnenkort 2), twee harde schijven en printer en … veel te veel kabels en het zal er altijd ongeordend uitzien.

  2. Unexpected

    Hehe 🙂 wireless stroom zou een gerief zijn he V? 🙂 Anders een VMWare installeren? Minder pc’s nodig… en ik denk dan aan een ESX eh 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑