Telling stories for a living

Morgen Maandag

Zoals de titel al zegt, morgen begint de werkweek terug. Bij mij is het weekend letterlijk voorbij gevlogen waardoor ik eigenlijk het gevoel heb dat mijn weekend nog moet beginnen :-). Hopelijk vormt dat morgenvroeg geen probleem, als mijn “mind” denkt dat het zaterdagmorgen is terwijl het eigenlijk maandagmorgen is en eigenwijs zou beslissen om mijn lichaam niet te jump-starten maar om lekker door te slapen, zoals dat de gewoonte is op een zaterdag. Dus lieve hersencellen, denk er aan, morgen is het dus maandag en gaan we met zen allen op tijd opstaan om richting Brussel te vertrekken.

3 Comments

 1. Lentesneeuw

  En? Waren alle hersencellen gewillig vanmorgen? :o)
  Nogmaals bedankt voor de hulp… mijn pc’tje is wel zeer alert geworden!
  Groetjes!

 2. G

  alcohol breekt de slechte hersencellen af 🙂 dus enkel de goed functionerende blijven over, hint 😉

 3. Unexpected

  De hersencellen waren allemaal gewillig 🙂 raar maar waar! En ik heb ze dan ook serieus gepijnigd vandaag, al zeg ik het zelf. Maar ik heb er wel veel uit opgestoken, uit die materie die ik ze heb opgelegd.
  En over die alcohol: mja ik doe mijn best om mijn peil op niveau te houden 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑