Mijn gigabit switch is dus nog niet aangekomen maar is wel onderweg volgens wat de leverancier mij wist te vertellen. Ik hoop dus op volgende maandag, maar laten we het voor de zekerheid op dinsdag houden. Liever maandag al mijn switch afhalen, te vroeg zogezegd, dan hopen op maandag en dan pas dinsdag het goede nieuws krijgen…
Kwestie van “the mind” iets wijs te maken zeker?
En ondertussen is het dus alweer vrijdagavond en is het weekend weer begonnen. De tijd gaat toch echt wel rap voorbij niet? Of is dat alleen bij mij dat alles zo snel gaat?  Volgende week wordt het serieus druk: presentaties, meetings, klanten bezoeken, administratie doen, facturatie in orde brengen, … Dus voor ik komende maandag goed en wel vertrokken ben, zal het alweer weekend zijn. Alsof de weekends zich aaneenrijgen en afgewisseld worden door werkdagen :-).
Maar ik denk ook wel dat dat allemaal iets te maken heeft met het feit dat ik mijn job eigenlijk wel graag doe! Gelukkig maar, aangezien de pensioengerechtigde leeftijd voor mij waarschijnlijk 80 jaar zal zijn, als er nog iets is zoals een pensioen tegen dan ;-).