Telling stories for a living

Varekai

Na vele voornemens over de jaren is het er dan toch van gekomen: ik ga binnenkort naar een voorstelling van Cirque du Soleil. De show die op dit moment in België speelt heet Varekai, wat zoveel wil zeggen als “Overal”, en speelt zich af in de jungle, aan de voet van een vulkaan.
Ik had in de tijd graag Allegria gezien, maar dat is er nooit van gekomen. Op TV zie je af en toe eens iets van Cirque du Soleil (onder andere in TV-shows zoals CSI, Las Vegas, …) en dat ziet er altijd zo wijs en spectaculair uit, dus vandaar nu de knoop doorgehakt om te gaan. En als je dan naar zo een show gaat, dan vind ik niet dat je moet besparen op de zitplaatsen, want zeg nu zelf zo een show zie je niet elk jaar en dan wil je toch wel goede plaatsen nietwaar? Na veel klikken en zoeken heb ik toch nog goede plaatsen kunnen vinden op één van de dagen dat ik wil gaan! Niet simpel, die gasten hun shows zijn dus al zo goed als uitverkocht eh!
En nu: aftellen geblazen en hopen dat het de moeite waard is!

4 Comments

 1. Joke

  Vorig jaar gaan kijken naar Cirque du Soleil en ‘t was dik de moeite. ‘k Vrees wel een beetje dat je eens je één show gezien hebt, je alle shows hebt gezien.
  Hou ons op de hoogte hé!

 2. Unexpected

  Awel dat kan ik wel geloven dat ze allemaal een beetje op elkaar gelijken… in the end zijn het gewoon acrobaten enz die stunts doen in een decor, en er zijn nu eenmaal maar X-aantal stunts…
  Maar ik schrijf dus zeker een verslagje op de site 😉

 3. sukkel

  ik mort iets maken voor school over dit project kan iemand da namen van de acrobaten zeggen a.u.b. en liefs ook hun ding dat ze doen (vb clown, koorddanser ofzo)

 4. Unexpected

  Misschien zelf eens wat research doen? Ik denk niet dat er iemand geneigd gaat zijn om al het werk voor jou te doen hoor, en de vragen die je stelt kan je zeker terugvinden op de site van Cirque Du Soleil…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑