Telling stories for a living

Leopard VS Vista

Volgens eerste berichten ziet het ernaar uit dat Apple’s nieuwste OS een beetje teveel naar Vista van Microsoft gekeken heeft. Niet zozeer in het kopieren van features of zo, maar eerder in het te snel releasen van een OS met als gevolg dat er nog enkele serieuze bugs rondzwemmen. De gasten van Microsoft Watch sommen het even op voor ons…
PS: geruchten doen de ronde dan de Macbooks en de Macbooks Pro binnenkort een upgrade gaan krijgen, dus als je er eentje zoekt te kopen zou ik ten zeerste aanraden om de aankoop eventjes af te houden.

2 Comments

 1. Daan

  Wat??
  Wie heeft dit geschreven??
  Leopard, versie 10.5 van OS X van Apple is de vijfde major upgrade van OS X en wordt bijna maandelijks automatisch upgedate om kleine bugs er uit te halen en nieuwe features te lanceren. (10.5.1 is bijv net vrijgegeven) dat kun je helaas niet zeggen over Windows..
  Te vergelijken: Windows XP uit 2001 (!!!) heeft 2 zo-geheten ‘service packs’ gekregen in 6 jaar tijd. Vista (waar ze 5 jaar aan hebben gewerkt) is totaal geflopt en de consument en business kijken nu massaal naar alternatieven.. laat de jongens van Microsoft toch alsjeblieft hun tijd stoppen in het verbeteren van hun eigen systeem dan een beetje ongegrond commetaar leveren aan wereld’s meest stabiele OS die nu eindelijk de publiciteit geniet die het verdient.
  Just my 2 cents..

 2. Jaimy

  Juist andersom
  Microsoft kopieerd van apple.
  zoals de zoek functie bij windows moest je op zoeken kliken en bij apple hoefde dat niet hij zocht automatisch en dit heeft apple ook in vorige versies en nu heeft microsoft het ook in een keer in vista…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑