Telling stories for a living

Time Flies…

… when you’re having fun! Zoveel is zeker. De voorbije week heb ik in Cannes doorgebracht en ook al was het hard werken, het was meer dan de max! De tijd is daar letterlijk voorbij gevlogen. Sinds vrijdag in de vooravond ben ik terug in Belgiรƒยซ en heb ik eigenlijk niet zoveel gedaan buiten gegeten, de auto gewassen en een beetje op de PC bezig geweest (presentatie maken, een paar e-books doorsnuisteren, een paar zaken queue’en voor download, … the usual.) en het weekend is alweer voorbij. Morgen maandag: opleiding geven, paar projecten opvolgen die ik de voorbije week niet heb kunnen opvolgen, afspraak regelen met de boekhouder, offerte maken voor een klant, Exchange 2007 opzetten in test-omgeving, Powershell verder bestuderen en testen, … de sfeer zit er dik in dus. Maar zo heb ik het graag.
Dinsdag zit ik dan weer bij onze noorderburen, meer bepaald in Sittard, voor een forum omtrend een van mijn projecten. Dat wordt dus vroeg opstaan om daar op tijd te zijn vrees ik (pijnlijke zaak!). Woensdag nog een paar meetings met leveranciers en integrators op de agenda staan en daarna is de week alweer over de helft en tellen we weer af naar het weekend. Een weekend dat vandaag al voor 50% gevuld is.
Had ik al gezegd dat “time flies when you’re having fun?”. Bij deze…

4 Comments

 1. Junni

  Ik ken dat gevoel! Hoewel ik minder op verplaatsing hoef te gaan, is het toch constant in de code-files duiken van de verschillende projecten…ach, wat zouden we anders doen? Behalve met Cooper S’kes gaan rondscheuren ๐Ÿ™‚

 2. Unexpected

  Hehe ja ๐Ÿ™‚ eigenlijk wel ๐Ÿ˜‰ lang leve de carter eraf schuren!

 3. Junni

  We moeten dringend nog eens een testritje ergens gaan doen! Vandaag 10 minuten met een nieuwe TT gereden…dat spel trekt de stenen uit de grond, maar gripverlies langs alle kanten! Quattro een must vind ik

 4. Unexpected

  Awel ja, daar ben ik voor te vinden! Moesten we zo een TT vastkrijgen… en idd quattro ofwel achtertractie maar zoveel power op de voorwielen… not done ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑