Telling stories for a living

Nostalgie

Daarnet kwam ik volgend nummer tegen op mijn harde schijf: Matthias Reim – Verdammt Ich Lieb’ Dich. Nostalgie alom! Ik herinner mij het nog alsof het gisteren was, kerstavond 1990. Het was die avond dat één van mijn cadeautjes een “Hit Connection” CD was (het kan ook HitBox geweest zijn) waarop dat nummer stond en iedereen in mijn omgeving zal dat geweten hebben want ik heb die cd letterlijk grijs gedraaid (kan dat in feite wel, een cd grijs draaien?). En hoe fout die plaat nu misschien wel is, ik kan het nog altijd eens appreciëren op tijd en stond, zo gewoon, uit nostalgie.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=K6cgqJveDMc]

PS: wat een fout kapsel toch! Hehe.

3 Comments

  1. G

    Zal er voor zorgen dat het gedraaid wordt den 31ste oktober op onze foute avond

  2. G

    ps: heb de vinyl als ge wilt zien hoe grijs dat kan worden

  3. Unexpected

    I’ll be there 🙂 en zie maar dat het gedraaid wordt dan eh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑