Telling stories for a living

WTF!?

Ligt dat nu aan mij of vinden jullie dat ook gewoonweg ongelofelijk grof en schandalig dat Waalse kopstukken alla Didier Reynders het in hun bol durven halen om te eisen dat de Vlamingen iets in de plaats moeten geven als ze B-H-V gesplitst willen zien? Dus de Vlamingen moeten “betalen” om iets terug te krijgen wat wettelijk bepaald al de hele tijd van hun had moeten zijn? Waar zijn die gasten toch mee bezig? Ik sta dan ook volledig achter onze Vlaamse partijen die het been blijven stijfhouden. Het wordt tijd dat er eens serieus op tafel geklopt wordt!
En ja, ik kan mij daar dus ongelofelijk in storen eh. Man man man.

2 Comments

  1. G

    welke tafel? die van bxl, halle of vilvoorde :p

  2. Unexpected

    Ik wil gerust op elke tafel eens gaan kloppen, moest ik geloven dat dat zou helpen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑