Unexpected.be

Telling stories for a living

T-6

Nog 6 dagen en de reis kan beginnen. Spannend!

7 Comments

 1. Ik vraag me af wat er spannend is aan een self-drive? Alles ligt toch vast. Jammer dat je niet de avontuurlijke toer op gaat en je trip zelf in Florida plande? Dat hebben wij vroeger ook gedaan (FL als startpunt voor een langere tocht). Als je dan ergens wat langer of korter wil blijven, no problem. Nu ligt alles zo vast? Of zie je dit als een eerste kennismaking met FL? Desalniettemin wens ik je veel plezier! Het zal vast een leuke reis worden! En breng je voor ons wat ‘3 Musketeers’ mee? En wat Mountain Dew om de zoetigheid door te spoelen. Die van in NY zijn al op! :op

 2. Mja. Ik ben nog nooit in de States geweest en tot voor kort was op vakantie gaan = een hotel boeken en rond het zwembad hangen (bij manier van spreken).
  De selfdrive vind ik best spannend, en is niet saai ofzo hoor. Ja de hotels liggen al vast, maar alles wat je tussenin doet, bezoekt, beleeft, … bepaal je compleet zelf. Toch wel een serieus verschil met een hotelleke boeken of in een tourbus zitten?
  Roadbook volgen, zelf rijden in de US (never done that either), …
  Ik denk dat “spannend” een beetje relatief is naar gelang wat voor reizen je al gemaakt hebt ;-)?

 3. En wat is “3 Musketeers” ? 🙂 Limonade? Root beer!? Aha, Mountain Dew, that I know.

 4. Ach, eigenlijk is op reis gaan telkens weer spannend. :op 3 Musketeers is de Amerikaanse versie van onze Milky Way, maar luchtiger en niet zo zoet. Stuur je’n kaartje? :o)

 5. Laat je adres achter en ik stuur een kaartje 🙂

 6. Ik zal je moeten mailen… :o) Adres? unexpected [at] unexpected [punt] be?
  edit: email adres anders geschreven om spambots tegen te gaan 😉

 7. Yes indeed 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑