Telling stories for a living

Telenet – Grand Finale

Voila de techs zijn langsgeweest. Zoals ik al eerder zei had er gisteren geen probleem geweest, en de technieker bevestigde dat de “panne” sinds gisteren al opgelost is. Binnen bleek het vervangen van de kabel toch niet nodig te zijn en heeft hij voor de zekerheid wel alles nagekeken en vastgezet waar nodig. We kunnen dus terug genieten van een zorgeloze Telenet aansluiting. Eind goed, al goed… for now.

3 Comments

 1. Freggeltje

  Als het een weer is gelijk vandaag, zou ik met plezier buiten sporten… maar ben een beetje te geweldig geweest woensdag. Dacht dat ik gisteren al spierpijn had, maar vandaag nog eens in ‘t kwadraat. Ajaj, en dat met een weekendje dansen aan zee in ‘t verschiet! Zal me dus een beetje rustig houden nu :o)
  Goed he van Telenet!

 2. Unexpected

  Hehe 🙂 overdaad schaad eh meisje 😉

 3. Freggeltje

  Hihi, tja, ook altijd te zien bij wat natuurlijk ;o) Nog een fijn weekend gewenst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑