Telling stories for a living

163.44

nVidia heeft vandaag nieuwe drivers uitgebracht om de demo van het gloednieuwe game Bioshock te kunnen spelen (ATI ook trouwens). Bioshock vergt het uiterste van de nieuwste pc’s, dus op mijn VAIO portable moet ik er niet eens aan denken om dat te spelen. Wat wel interessant is, is dat deze nieuwe (beta) drivers een serieuze performantie boost geven, zowel in Windows als in de games die ik wel kan spelen (Command & Conquer 3 bijvoorbeeld). De drivers zijn compleet stabiel op mijn toestel en ook op hardware review websites en forums lees ik hetzelfde. De drivers zijn zowel beschikbaar voor XP als voor Vista, in 32-bit en 64-bit versie. Have fun!

2 Comments

  1. micel v

    hoi ik heb bioschok al in mijn vista ontspanning staan en de het begin is een spectakel de crasch dan beland in het water met een brande de boot en moet je naar de kant zwemmem maar ik vind die kant maar niet weet jij mmeschien wat ik in de gaten moet houden?

  2. Dave Vleugel

    “micel v” Rofl je komt al niet verder bij het begin??? zwem naar de vuurtoren.. loop naar binnen… mischien slim om je brightnes wat hoger te zetten is best donker 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑