Telling stories for a living

F*CK Telenet #3

Bon, de technieker is aangekomen en is beginnen prullen aan de kastjes binnen en buiten. Ik ben benieuwd waar dit gaat eindigen. Updates volgen!

4 Comments

 1. Freggeltje

  Kan u dan een paar wegwijzertjes plaatsen naar die ‘goeie’ venten aub? Ze zijn zo moeilijk te vinden!
  Ik hoop dat alles goed komt met je telenetaansluiting… Wat doet het toch deugd om ergernis van je af te kunnen schrijven, nietwaar? Voor vrouwen ligt dat ‘iets gedaan krijgen van een ander’ ietsje anders… Knipper-glimlach-knipper :o)

 2. Unexpected

  Amai nog niet! Ja, vrouwen kunnen natuurlijk andere wapens gebruiken eh… maar ik hoop dan wel dat je een sexy stem hebt want vergeet niet dat ze u niet zien door de telefoon eh ;-).

 3. Freggeltje

  Mijn stem is meestal een beetje hees. Dat heeft me toch wel wat commissie opgeleverd toen ik in een ver verleden in de televerkoop de diepvriesproducten van Bofrost aan de man moest brengen. Sexy? Dat laat ik aan een ander over om te beoordelen ;o)
  ps: dat doet hier nog steeds vies als ik een reactie wil plaatsen…

 4. Unexpected

  Hmm. Hees. 😉 Rrrrr!
  Ja hij “flagt” je als spam, heb je al 2 keer als “not spam” aangeduidt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑