Telling stories for a living

Bevestiging

Net een telefoontje gekregen van de vriendelijke meisjes van mijn lokaal Connections reisbureau om mede te delen dat de reis naar Florida volledig bevestigd is (dus ik heb in elk hotel een kamer met mijn naam erop, woohoow!). Nu is er geen weg meer terug en kan ik beginnen aftellen. Florida here I come.

3 Comments

 1. Joke

  Zeer zeer spannend allemaal… En is’t enkel naar Florida dat de reis gaat?

 2. Unexpected

  Nope 🙂 ik ga er nog eens een gedetaileerd bericht over posten, maar we doen Miami, Fort Lauderdale, Fort Meyers, Sarasota, Orlando, de Everglades, Key West en Key Largo aan. En niet noodzakelijk in die volgorde :).

 3. Joke

  Als ik één dezer eens genoeg gespaard zal hebben, dan ga’k dat ook allemaal eens bezoeken zie…
  *zeer zeer jaloers*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑