Telling stories for a living

Simpsonize Me

Via de blog van Imke uitgekomen op de blog van Frank waar ik een link vond naar een website, Simpsonize Me, die je toelaat om met behulp van een foto jezelf tot een rasechte Simpson om te toveren. Ik heb hier niet direct een foto van mezelf bij de hand, maar ik ga het asap proberen. In tussentijd: laat u maar eens goed gaan en post vooral een linkje naar het resultaat. En vergeet niet naar hun film te gaan kijken eh mensen!
Update: ik heb mezelf omgetoverd tot Simpson! Ben wel blij met het resultaat en ik zie mezelf al zo in Springfield rondhangen ;-).

Simpson Unexpected

9 Comments

 1. Imke Dielen

  Echt doen, veel te leuk! Laat maar iets weten als het resultaat online staat hé

 2. G

  ben benieuwd 🙂

 3. Unexpected

  Voila 🙂

 4. Imke Dielen

  Wanneer gaan we op een date 😉

 5. Unexpected

  Afspraak morgenavond, acht uur @ Moe’s ? 🙂

 6. Imke Dielen

  mag dat naar volgende week verplaatst worden? A’pen of Gent? 😉

 7. Unexpected

  Ok 🙂 A’pen please.

 8. Imke Dielen

  Zo wanneer spreken we af?

 9. Unexpected

  Mail me maar een voorstel 🙂
  unexpected [at] unexpected [punt] be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑