Telling stories for a living

Florida – Reisgidsen

In mijn vorige post over mijn aankomende trip naar het oosten van de Verenigde Staten, vroeg ik jullie voor suggesties met betrekking tot een goede reisgids. Het reisagentschap raadde de boeken van Capitool aan, mensen in de comments beschreven die als “prentjesboek”.
Ik ben vorig weekend gaan shoppen en ik ben thuis gekomen met het “prentjesboek” van Capitool en met het Rough Guide exemplaar. De madame verkoos Capitool omdat er inderdaad veel foto’s en veel kleuren in voorkomen, en ook omdat het Nederlandstalig is. Dat boek was dus zoiezo een “go”. Daarnaast had ik nog twee Engelstalige exemplaren gevonden, eentje van Rough Guide en het andere was een Lonely Planet model.
Na een beetje bladeren en lezen, ben ik buitengestapt met de Rough Guide. Het zag er aangenamer uit om te lezen en de korte samenvatting op de achterzijde sprak me meer aan. Verder waren de lovende woorden in de comments van de vorige post ook een doorslag. Ik zal wel zien of het een goede keus was na de reis zeker? Zelf dacht ik er aan om de drie exemplaren te kopen, maar de madame vond dat er een beetje over…

2 Comments

  1. Joke

    Als de inhoud verschillend genoeg is, zou’k ze gelijk toch alledrie gekocht hebben hoor. Ge kunt nooit genoeg reisgidsen hebben, denk ik zo 🙂

  2. Unexpected

    Mja maar die inhoud kan ik niet lezen in de winkel zelf eh 😉 kwa look n feel zagen ze er hetzelfde uit… maar we zijn die twee die we nu hebben al aan het lezen en als we het gevoel hebben dat we niet genoeg weten, dan ga ik de Lonely Planet ook halen eh 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑