Dit weekend heb ik er twee films doorgejaagd, de ene supergoed, de andere superslecht:

  • Shooter: een film met Danny Glover en Mark Wahlberg over een ex-militair die erin geluisd wordt in een aanslag op de president. Heel sterke film, die ondanks zijn twee uur duurtijd, op geen enkel moment verveelt! Actie, passie, verdriet, … het passeert allemaal de revue.
  • Friends With Money: van deze prent met Jennifer Aniston in de hoofdrol had ik veel meer verwacht. Het verhaal gaat over het personage van Jennifer die als poetsvrouw werkt en haar vriendinnen, die één voor één geld in overvloed hebben. Vanzelfsprekend kan men daar verschillende verhaallijnen rond weven, en zo geschiede…
    Haar vorige films kon ik wel smaken en waren elke keer leuk vermaak, maar deze keer viel het echt tegen. Geen samenhang in het verhaal, geen boeiende karakters, flauwe humor en zwakke prestaties van de acteurs. Kortom, een serieuze flop en dus ook een afrader!