Neen, ik heb het niet over mijn reis naar Florida ergens in September. Alvorens de trip over de oceaan te ondernemen, heb ik nog een weekje vakantie. Volgende week, om exact te zijn. En wat ga ik doen? Volgende punten staan al op de agenda:

  • Een 2-daagse citytrip naar Hasselt waar we verblijven in een (volgens de reviews) leuke bed & breakfast. Ik heb bij mijn laatste bezoek aan de AS Adventure een leuke brochure meegenomen waarin onder andere Hasselt een paar leuke “do’s” krijgt waaronder GPS-fietsen. Een fiets met daarop een PDA met GPS verbinding, die je doorheen de mooie fietspaden stuurt en onderweg aan de hand van de GPS-locatie uitleg geeft over de bezienswaardigheden (met bekende stemmen van o.a. Franscesca Van Thielen en Marcel Vantilth). Verder zie ik een Segway-initiatie van een tweetal uurtjes ook wel zitten. En natuurlijk de Hasseltse winkelstraten doorkruisen… We zien wel, laat ons hopen dat het weer ons goedgezind is!
  • Met het neefje naar de nieuwste Harry Potter film gaan kijken wegens dat mijn zus niet graag naar de film gaat en dat ik zelf ook wel graag naar die films kijk.
  • Terraskes doen en op restaurant gaan (en ook op een terras eten dus).
  • Die Hard 4.0 gaan zien in de cinema.