Telling stories for a living

Grrr

Om 17u vertrokken op het werk en om 18u45 thuisgekomen. En dan moet u weten dat de afgelegde afstand volgens de boordcomputer een luttele 15km is. Met dank aan degene die een ongeval veroorzaakt heeft op de E40 ter hoogte van de splitsing met de E314 en de fans van de Rolling Stones die vanavond allemaal afzakken naar de weide van Werchter. Was dat nu in feite uitverkocht? Want een week of zo geleden, hoorde ik dat er nog 20.000 tickets beschikbaar waren…

3 Comments

 1. super4004

  dagelijkse kost voor mij, maar dan van leuven naar dendermonde… tis feest als ik de rit kan rijden in minder dan 1:15 uur, ik word krikkel als ze naar de 1:45 neigt. en de rollende stenen waren niet uitverkocht…

 2. Piranake

  ‘t is nikske, graag gedaan 😉
  Die rollende stenen waren goe ;-D

 3. Unexpected

  Aha! Het was dus een vrouw :p ?
  Bwaah. Als ge er fan van bent 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑