Voila, de zaterdag is zo goed als om dus kan ik rustig mijn todo lijstje van gisteren aflopen:

  • mijn gloednieuwe fiets naar de fietsenmaker brengen om de versnellingen bij te regelen
  • mijn splinternieuwe scanner gaan ophalen bij de leverancier
  • mijn herstelde portefeuille gaan ophalen (drie maanden oud en al stiksel dat los kwam! Gelukkig superdeluxe service en dus gratis herstelling)
  • iets gaan eten met de madame
  • misschien eens binnen springen bij de optieker
  • administratie een beetje in orde zetten (kan ik pas doen als ik de scanner heb)

Vier van de zes dingen die ik moest doen, heb ik tot een goed einde gebracht. De fiets binnensteken is niet gelukt wegens te lang geslapen en al andere plannen voor de namiddag. Dat maak ik in de loop van volgende week wel goed.
Bij de optieker ben ik wel binnengeweest, maar er stond zodanig veel volk dat ik er al lang geen zin meer in had. Uitgesteld naar later dus.
De scanner heb ik echter wel en hij is ondertussen al druk in de weer met mijn administratie. Dat ziet er goed uit zo op het eerste zicht. Een deftige bespreking volgt nog. En mijn portefeuille is ook weer in mijn bezit, perfect gemaakt. En de madame, die is ook heel tevreden: lekker gegeten, een beetje geshopt en mooi weer.