Telling stories for a living

Drukke Zaterdag

Morgen veel op de planning staan:

 • mijn gloednieuwe fiets naar de fietsenmaker brengen om de versnellingen bij te regelen
 • mijn splinternieuwe scanner gaan ophalen bij de leverancier
 • mijn herstelde portefeuille gaan ophalen (drie maanden oud en al stiksel dat los kwam! Gelukkig superdeluxe service en dus gratis herstelling)
 • iets gaan eten met de madame
 • misschien eens binnen springen bij de optieker
 • administratie een beetje in orde zetten (kan ik pas doen als ik de scanner heb)

Dat is tot nu toe wat er morgen op de agenda staat. Niet weinig denk ik zo. Gelukkig dat er nog zo iets is als Google Calendar wat mij serieus helpt om al die “to-do’s” in goede banen te leiden. Vroeger maakte ik vooral gebruik van Gmail, maar tegenwoordig gebruik ik de Calendar bijna net zo veel. De madame heeft er ook eentje en voor het werk heb ik er nog een andere. Die drie kalenders hebben allemaal lees- en schrijfrechten onderling, waardoor iets plannen toch wel veel gemakkelijker is.

2 Comments

 1. Kaatje

  En nu heb je nog een stokje te schrijven ook 😉

 2. Unexpected

  Thanks Kaatje 🙂 mijn allereerste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑