Telling stories for a living

Joost TV

Whiii! Thanks to Noo.be heb ik nu ook een Joost TV account en na de eerste tests moet ik zeggen dat het er verdomme niet slecht uitziet. De selectie is nog beperkt, al kan je al heel wat leuks bekijken: videoclips, fifth gear tests, world record attempts, … en naar de toekomst toe komt er ongetwijfeld nog meer bij. En de kwaliteit mag er ook best zijn. Alleen heb ik nog niet gecheckt hoeveel deze multimedia steam verbruikt kwa volume, kwestie dat ik morgen niet op smallband zit :). In ieder geval de moeite waard om te checken mensen. En nog eens bedankt aan Noo.be!

3 Comments

  1. trees

    Noo.be = de website van UCB?

  2. Unexpected

    Nee hoor 😉 Noo.be is een collega-blogger en de woorspeling in zijn url duidt op “newbie”.

  3. Peter B.

    vandaag verscheen een artikel in de krant over Joost tv, ik ben reuze benieuwd, wie wil mij uitnodigen naar de tv van de toekomst ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑