Telling stories for a living

1 Mei

Vandaag was het dus het feest van de arbeid, waardoor iedereen een extra dagje verlof kreeg. Ik had vandaag dan ook grootse plannen om me te ontspannen: uitslapen, op het gemakske eten, beetje relaxen en daarna naar Spiderman 3 gaan kijken. Alles is gelukt, behalve dat laatste. En naar wat ik lees in de commentaar, waren de zalen goed volzet! Gelukkig niet gegaan dus en afwachten tot het weekend (en dus zeer goed op tijd aanwezig zijn). In plaats van naar Spiderman te gaan kijken, heb ik samen met de madame onze auto’s gewassen. Romantisch eh? Ah ja, en voor de verandering nog eens gebarbequed deze middag! Wel een beetje veel wind, maar voor de rest in orde. En wat deden jullie op deze warme feestdag?

4 Comments

 1. Piranake

  werken ;-(

 2. Jan

  BBQ is met een -c- ! Ik weet dat de afkorting verkeerd is, maar juist is juist 😉 Enneuh, het is ideaal autowasweer, monneer Spinneman kan nog wel eventjes wachten dunkt me.

 3. Unexpected

  Woops I stand corrected Jan 🙂
  Ja autowasweer, het was nodig ook, zo een laag geel poeder, stuifmeel ofzo erop. En op ne zwarte ziet ge da goed 😉
  @ Piranah: schilderen enz?

 4. Piranake

  @ unexpected: idd :-s
  @ Jan: BBQ is met een Q, als je de engelse schrijfwijze volgt voor de nederlandse, daar spreek ik mij niet over uit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑