Telling stories for a living

Boekhoud(st)er Gezocht

Jep inderdaad, ik ben op zoek naar een boekhoud(st)er. Het zit namelijk zo, ik ben zelfstandige in bijberoep en van boekhouden heb ik helemaal geen kaas gegeten. Daardoor slaat mijn hart een paar slagen over elke keer ik zo een bruine enveloppe vind in de brievenbus. Liefst in Vlaams-Brabant en als het nog even kan ergens tussen Brussel en Leuven. Laat maar horen! Bedankt.

4 Comments

 1. G

  ikke één kenne

 2. sally

  Ben zelf ook zelfstandig in bijberoep en heb een heel goeie/betaalbare boekhouder. Hij zit wel in Gent…mocht je dat overwegen, geef ik graag zijn gegevens door.

 3. Unexpected

  Thanks Sally, maar Gent is toch net iets te ver 🙂 in ieder geval dikke merci!

 4. Boekhoudkantoor Michiels Gary bvba

  Ik heb zelf een kantoor maar ik zit wel in Reet (afrit Kontich op E19) maar heb nog klanten in die regio.
  Je kan me contacteren op 0474/40.40.47 indien je dit wenst.
  mvg
  Gary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑