Ik ben nu bijna een week in Vista aan het rondhangen en alles werkt eindelijk naar behoren. Op gebied van drivers is er nog wel wat werk heb ik de indruk (ik draai nu nVidia nForce drivers versie 101.xx terwijl voor mijn laptop officieel nog maar versie 94.xx te krijgen is, maar deze zijn stabieler en sneller… lang leve een “modified .inf file). Deze week kwam een beta versie van mijn geliefkoosde multi-monitor manager software uit, UltraMon. Een superhandige tool die ik ook dagelijks gebruik, Directory Opus, is echter nog niet Vista-compatible. Ik zal zelfs meer zeggen: op hun site vermelden ze dat ze druk bezig zijn aan een nieuwe, Vista-compatible, versie maar deze zal alleen gratis zijn voor de mensen die DO gekocht hebben tussen vandaag en eind vorig jaar… Weer de VISA kaart bovenhalen dus.