Aside

My Exposé

De mensen die een beetje hun weg kennen op een Mac, hebben zeker al gehoord van Exposé, Apple’s “alt-tab” alternatief (als ik het zo mag noemen?) om te wisselen tussen vensters. Onder Vista hebben we nu de 3D weergave, waarin je de vensters achter elkaar kan zien staan en erdoor scrollen. Op zich is dit al een verbetering (en de nieuwe alt-tab is ook al veel beter dan de vorige), maar Apple’s oplossing vind ik ook wel iets hebben. Vandaag heb ik een gratis tooltje ontdekt dat Exposé mogelijk maakt op een Vista machine. Het is nog niet zo snel als de echte versie, maar ik vind het toch al de moeite om te installeren. Check it. Download hier.

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tools — Unexpected - 8 August 2007

    […] heb het al een paar keer gedaan in het verleden, een lijstje posten van interessante tools, al dan niet gratis, die mijn […]

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes