Telling stories for a living

De Bouwers

Na de avonturen van de Pfaffs, de Plankaerts en Wendy Van Wanten start vanavond de reality soap van Frans en zijn familie. Ik ga alvast afstemmen, want zeg nu zelf, wie wil er niet eens binnengluren bij deze sympathieke, zingende Nederlander :-)?
En dat doet er mij eigenlijk aan denken dat zondag best een leuke TV-avond heeft: Las Vegas op VT4, de Pfaffs en de Bouwers op VTM, CSI: Miami op VT4 en daarvoor nog Navy NCIS.  Voor de quiz-liefhebbers is e de Pappenheimers, gevolgd door Witse en om de avond met een glimlach af te sluiten: de herhalingen van In De Gloria. Mooi zo! Naar wat kijken jullie?

4 Comments

 1. Ann

  … niet naar die reality soaps. 🙂

 2. Unexpected

  En naar wat dan wel 🙂 ?

 3. Ann

  Het Journaal met Annelies Van Herck bijvoorbeeld… :op
  En uit je lijstje? Pappenheimers en C.S.I.
  :o)

 4. super4004

  de pfaffs kijken wij ook elke week en elke week ergeren we ons… en toch kijken we elke week, verstand op nul tv kan om het einde van het WE te vieren. daarna “prison break” en binnekort weer “lost”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑