… en U mag mee! 
KBC
Het is te zeggen: ik heb het genoegen om dankzij KBC het komende seizoen veldrijden / cyclocross tickets weg te geven voor verschillende Superprestige wedstrijden!!
Uiteraard ga ik ze niet allemaal ineens weggeven, dus met regelmaat langskomen is een must om de tickets in de wacht te slepen.
Zonhoven & Ruddervoorde
De eerste koersen in het vooruitzicht zijn die van Zonhoven op 2 November en die van Ruddervoorde op 9 November aanstaande. Omdat alleen maar alleen is, geef ik de tickets weg in duo-vorm en maak je dus kans op 3 x 2 tickets voor de cross te Zonhoven en 4 x 2 tickets voor de cross te Ruddervoorde.
Winnen?
Om er toch een wedstrijd-element in te houden, ben ik op zoek naar twee antwoorden:

  1. Hoe heet de nieuwe netbanking app die KBC heel recent in het leven riep?
  2. Welke veldrijder uit Tremelo moest recent zijn topsport opgeven wegens hartproblemen?

Stuur het antwoord op bovenstaande vragen VOOR vrijdag 10 oktober 20u naar unexpected [at] unexpected.be met als onderwerp Wedstrijd Veldrijden en dan pikt een onschuldige hand er misschien jouw naam uit. Stuur ook ineens je naam en adres mee zodat de tickets spoedig hun weg naar jouw brievenbus vinden!
De gelukkige winnaars krijgen een mailtje met de boodschap hun brievenbus de komende dagen extra goed in de gaten te houden ;).