Kent ge dat – ge koopt iets, alles werkt goed, no issues. Na een tijdje brandt er een lampje en heb je geen enkel idee wat die cryptische boodschap betekent.
Geen probleem denk je dan, ik neem er effe de handleiding bij. Hell! Waar had ik die gelegd? Welcome to my world… tot voor kort.
Sommige mensen verzamelen alle handleidingen met als resultaat dat je na een tijdje een serieuze hoop papier hebt. Begin maar te zoeken als je iets nodig hebt. En ook, wie zoekt de handleiding van een versleten toestel om samen met het toestel te recycleren? Inderdaad… dus nog meer papier en nog meer bomen om het bos niet meer door te zien.
Oplossing? Evernote. Download de digitale versie (veel fabrikanten bieden dit aan) of scan uw papieren handleiding in. Daarna kan de papieren versie in de recyclagemand en als je ooit je handleiding nodig hebt, is het een kwestie van een query’ken los te laten op Evernote en BAM – daar is het gevraagde document.
Evernote kan trouwens PDF bestanden doorzoeken, dus als je naar iets bepaald op zoek bent…
You can thank me later.