Telling stories for a living

Pebble

De Pebble Watch – mogelijk heb je er al van gehoord, indien niet ken je het product nu. Het is een horloge die gelinkt wordt aan je smartphone en allerhande info kan doorgeven zoals mails, sms, muziek,… en die voorlopig ook nog niet te koop is.

Het project is opgestart via Kickstarter (zoals zovele zaken tegenwoordig) en zit nu in de allerlaate fase: shipping! Ik heb er maanden terug al voor opgetekend en ben dus de komende weken in blije verwachting van een Pebble Watch!
Als alles goed gaat. worden de eerste “backers” – zo noemen ze de mensen die Kickstarter projecten funden – hun levering eind januari verstuurd, en dus zal ik de Pebble asap aan de tand kunnen voelen.
Uiteraard mag je hier een review verwachten, maar als je niet kan wachten dan kan je jouw exemplaar alvast pre-orderen.

2 Comments

  1. fielosophie

    Ik kijk heel erg uit naar je review! Een stevige verantwoordelijkheid heb je daar want ik ga adh daarvan beslissen of ik hem koop voor de hubbie of niet 😉

  2. Unexpected

    Ik heb ook de Touch Time gefund via Kickstarter en die beloven iets gelijkaardigs… stay tuned zou ik dus zeggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑