Telling stories for a living

Tacx Flow T2200

Al een tijdje goesting om terug te fietsen, maar als je om een uur of zeven ‘s avonds thuis komt, is het niet evident om nog op de fiets te springen.
Maar vanaf nu geen excuses meer, want ik heb een Tacx Flow T2200 besteld – een fietstrainer waardoor ik indoor kan fietsen zonder zo een mottige “hometrainer” te kopen die veel geld kost en veel plaats inneemt. Met de fietstrainer kan ik op mijn eigenste velo rondrijden en als ik niet fiets, kan alles netjes opgeborgen worden!
Ik verwacht morgen de levering dus komend weekend worden de eerste kilometers al afgelegd. Benieuwd of dat goed gaat…

2 Comments

  1. Jan Seurinck

    Je weet dat zulks stof geeft, neem ik aan? Dat garage of beter nog: veranda met open ramen aan te bevelen zijn? Zelf ooit gedaan, nu geen plaats voor. Ik zou het opnieuw doen maar het heeft met de voordelen ook wat nadelen. Hashtag zweten is aan de orde.

  2. Unexpected

    Neen, wist ik niet Jan, maar ik was sowieso al van plan om dat in de garage te doen (of zelfs buiten op het terras-in-wording wanneer het te laat / donker is om nog buiten te gaan rijden, maar toch nog aangenaam genoeg op gebied van temperatuur.
    Dat zweten is no issue – zelfs een reden te meer zou ik zeggen. Groot plan is om de conditie en alles wat daarbij komt kijken terug op peil te brengen.

1 Pingback

  1. Afzien | Unexpected

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑